Black Jack – bandet

De flesta som här ordet blackjack tänker nog på kortspelet för pengar med samma namn. Men det är inte det som avses här. Här avses bandet.

Black Jack är ett musikband som startade under 1990-1991, detta precis i samband med Colin Nutleys film som gick under titeln ”Black Jack”. Bandet tog fram en riktig dänga som snabbt blev en stor succé, namnet löd ”Inget kan stoppa oss nu”. Denna låt blev bandets stora genombrott och Black Jack har sedan dess ett flertal album gjorda genom åren och du finner dem exempelvis på Spotify om du vill lyssna. Är du intresserad av att veta mer om bandet Black Jack och dess medlemmar så ska du absolut läsa vidare. I denna artikel kommer vi ta upp bra och intressant information om just bandet Black Jack!

Bandets medlemmar

Black Jack består av fem stycken medlemmar, dessa vid namn Kjelle Danielsson som står för framförandet av sång, Peder Matz på keyboard och dragspel samt Morgan Östlin på saxofon, keyboard och mandolin. Det finns ytterligare två medlemmar i bandet vid namn Ove Olsson som spelar gitarr, bas och på sång, och slutligen Mikael Östlin, som vi finner vid trummorna. Black Jack har en pågående turné och det är särskilt under sommarmånaderna som bandet har sin absoluta stortid och spelar på olika musikarrangemang, men också under andra typer av tillställningar. Du borde kolla upp om bandet till och med spelar just där du bor!

Black Jack på sociala medier

Om du är intresserad av Black Jack som musikgrupp kan du alltid kolla in deras sociala medier, de uppdaterar sina olika kanaler flitigt och då särskilt deras Facebooksida. Där kan du hålla dig uppdaterad kring nyheter om gruppen samt vart nästa stopp på turnén blir. Är du ett riktigt fan av Black Jack och deras musik så är det ett måste att följa dem på deras sociala medier. Bandet har även en läsvänlig webbsida där du finner information kring bandet, schema för turneringen samt kontaktuppgifter om du skulle vilja komma i kontakt med dem. Hoppas du har fått all nödvändig information du behöver veta om Black Jack!